Honlapkészítés, Webdesign, Facebook marketing specialista | Designabc

Csábító szöveg, ellenállhatatlan videó és szexi fotó tartalmak | Designabc

Eszméletlen tartalmak a honlapon!

Copywrite - szövegírás

Ha létezik szánalmas látvány, amikor egy honlapra kerülsz, az az, amikor annak nincs megfogalmazott mondanivalója. Pedig pont ez a lényeg! A látogatódat, a leendő vevődet kötelező ellátnod őt érdeklő információval. Azt pedig a marketing ismeri, hogy hogyan tedd meg mindezt úgy, hogy a végén ne a versenytársadtól, hanem tőled vásároljon. A szövegírással feldobjuk weboldalad szöveged tartalmait. Javaslatot teszünk marketing húzásokra, amelyek jobban eladják a szolgáltatásaidat/termékeidet. Ráadásul, nem neked kell gyötrődnöd a szövegen késő este amikor hazaérsz és inkább a családoddal lennél!

Itt az idő, hogy ragyogó tartalmakat készítsünk a honlapodra, klikkelj ide!

Ellenállhatatlan marketing videó

El tudod képzelni, hogy az üzletedet videón keresztül mutatod be vásárlóidnak? Egy speciális lehetőség számodra, annak kiaknázására, hogy a vevőid hamarabb értesüljenek termékeid vagy szolgáltatásod előnyeiről. De nem ám olyan videót képzelünk el, ahol csak ülsz és beszélsz! Mi klippet készítünk, amely lenyűgözi, odaszegezi a képernyőhöz az érdeklődőt, de nem rabolja az idejét!

Egyik referencia filmünk:

A passzív tartalmakat váltsa fel valami izgalmas! Kérd ajánlatunkat, klikkelj ide!

Szexi fotók

Huncut a cím elismerjük, de muszáj megragadnunk a figyelmed, mert szuper ajánlatunk van a számodra!
Nyilván te is találkoztál már azzal a problémával, hogy a termékedről csak nagy nehezen sikerül a fotót szerezned. Vagy találsz a neten valamit, de azt meg a nyomdában nem tudják felhasználni, mert pici a kép.

Itt jön a képbe a fotó. Te is tudod, egy jó fénykép félig eladja a terméket! Biztosak vagyunk abban, hogy a termékedhez szép, éles termékfotók dukálnak. Olyanok, amelyeket a weboldaladon és kiadványban is szerepeltethetsz. Ehhez profi fotós és nagy felbontású képek szükségesek.

Fotósaink helyszínen is hozzák a formát. Műtermi körülményeket teremtünk a helyszínen és olyan fényképeket készítenek, amelyeket később is felhasználhatsz hirdetésekben, vagy saját kiadványokban.

Mielőtt bármit rendelnél, kérdezz meg minket! Klikkelj ide!

CloseContact

Miért pont ez kéne neked?

  • A jó szöveg a siker záloga
  • Nem neked kell birkóznod egy üres papírral
  • Érzékletesebben bemutathatod a termékedet
  • Leköti a vevőd figyelmét!
  • A képeket nyomtatásban és a weboldalon is használhatod
  • Életlen képeknek vége!
  • Csábító saját videóanyag a saját oldaladon
  • Exkluzív tartalmak