Honlapkészítés, Webdesign, Facebook marketing specialista | Designabc

Hatásvadász grafika

Direkt veszíted el a vevőid felét a rossz webdesign miatt?

Ha hiteles vagy, növekednek az eladásaid

A legfrissebb kutatások azt szerint a látogatók majdnem fele a webdesign alapján fogja megítélni a hogy mennyire hiteles a szolgáltatásod. Emiatt elveszteni a vevőid 50%-át több, mint örültség, nem igaz!?

Általános hiba, hogy a kis cégek tulajdonosai nem ismerik fel a webdesign kihatását. Egy rosszul tervezett honlap kellemetlen benyomást kelthet látogatóidban és elriasztja a lehetséges vevőidet. Másfelől igaz, hogy kizárólag a webdesign nem vonz látogatókat, viszont irányíthatja őket, hogy vevők legyenek.

A Stanford Egyetem - "Honlap-hitelességi Kutatás" nem régiben közzétett eredménye szerint, a legtöbb weboldal sikere a hitelességen múlik. Megmutatjuk, hogy honlapod sikeressége mérhető. Egy sikeres weboldal azon célok elérésével mérhető, amelyek növelik ügyfeleid számát. Ilyen speciális cél bármi lehet, ami a látogatóidat cselekvésre ösztönzi. Néhány példa:

 • Regisztráció
 • Vásárlás
 • Hírlevél feliratkozás
 • Hirdetésre klikkelés
 • Tartalom feltöltésre buzdítás
 • Letöltés ösztönzése
 • Gyakori visszatérés a weboldalra

De hogyan valósítsuk meg ezeket a célokat a webdesignnal? Az évek során több, mint 100 honlapnak és a látogatóinak viselkedését tanultuk meg. Erre a tapasztalatra építve létrehoztunk saját előírásainkat, melyek kiegészülnek az említett "Honlap-hitelességi Kutatás" eredményeivel.

Előírásaink:

 • Használhatóság: a weboldalad legyen könnyen bejárható és cselekvésre ösztönözze látogatóidat!
 • Figyelj a részletekre: az oldalon található minden funkció és hivatkozás működjön helyesen!
 • Tervezés: A honlapkészítés legyen a legmagasabb minőségű és témába vágó

A weboldaladra, mint vonzó marketing eszközre tekints, amely lehetséges vevőket vonz. Lépj már ma kapcsolatba velünk, hogy több információval szolgáljunk.

Elégedettségi garanciánk kockázat mentessé teszi megrendelésed, hogy elégedett leszel új weboldaladdal. Nézd meg milyen munkákat készítettünk eddig!

Nyilván Te sem akarod elveszteni a vevőid felét. Kérd szakmai ajánlatunkat! Klikkelj ide!

Logó tervezés, arculat tervezés

Szerinted milyen a jelenlegi logód?

Mire való a logó? Még nem tudod? A válasz egyszerű: egy vizuális eszköz arra, hogy ez alapján különböztesd meg magad a piac többi szereplőjétől. Gyakorlatilag cégarculat logó nélkül... nem is létezik.

És, hogy milyen a jó logó? A jó logónak készen kell állnia arra, hogy bármilyen eljárással bármilyen felületre felkerüljön, legyen ez egy nyomtatás, vagy gravírozás esetleg hímzés.

Nálunk csak olyan logó készülhet, ami megfelel ezeknek a feltételeknek, hiszen előre gondolkozunk, még ha most nincs is rá szükség, hogy ezeket a funkciókat is tudja, de nem akarunk bekorlátozni a későbbi felhasználásban. Hmm, pedig mennyit kereshetnénk egy újratervezéssel!

A további felhasználásra sem legyen gondod! Az elkészült és elfogadott logóval Te rendelkezel, a forrást is megkapod.

Elégedettségi garanciánk kockázat mentessé teszi megrendelésed, elégedett leszel új logóddal.

Logótervezés: 25.000-50.000 Ft, nézd meg referenciánkat!

Kérd ajánlatunkat, klikkelj ide!

Kiadványok grafikus tervezése

Egységben az erőnk! Névjegykártya, levélpapír, boríték

Hívhatjuk DTP-nek is, ha úgy fennköltebben cseng. Az arculati elemek offline, vagyis nyomtatott elemei közé tartozik a már mindenki előtt ismert névjegykártya, levélpapír, boríték. Ezeket az elemeket mind-mind egyedülállóan készítjük számodra, méghozzá úgy, hogy egységet adjanak, ezzel erősítve az egységes arculat kevésbé utópisztikus eszméjét. Fontos tudnod, hogy az arculati elemeket úgy készítjük el, hogy az abból készült tervek alapján bármikor utánrendelhess a nyomdánál, ha netán kifogynál belőle.

Elégedettségi garanciánk kockázat mentessé teszi megrendelésed és biztossá teszi, hogy nem szégyenkezel partnereid előtt névjegykártyád miatt.

Névjegy-, boríték- és levélpapír tervezés egyben: 75.000 Ft

Kérd ajánlatunkat, klikkelj ide!

Brossúra, kiadványok, szórólap, plakát és óriásplakát mind a barátaink

Bármely vállalkozás számára eljöhet egy pillanat, amikor elfogynak az online eszközök. Olyat kell nyújtani a vevők, vagy az üzleti partnereid számára, ami megfogható és hazavihető. Mi ezt BNV érzésnek hívjuk. Emlékszem mennyi nyomtatott cuccal értünk haza minden alkalommal a BNV-ről! Papírzacskók, brossúrák, szórólapok, zászlók, kulcstartó, toll, autófólia stb. Ha Neked is vannak ilyen emlékeid, akkor tudod miről beszélünk.

Az a célunk, hogy ezek a kiadványok évek múltán is felhasználhatók legyenek és pirulás nélkül felvállalhasd ezeket, így rengeteg pénzt spórolsz meg vele.

Garantáljuk, hogy büszkélkedhetsz a kiadványaiddal

Kérd egyedi árajánlatunkat! Klikkelj ide!

Banner

Hogyan lesz hatékony bannerünk?

Első körben grafikusan tervezzük meg a bannereket. Mutatunk egy storyboard-ot az elkészítendő bannerről, amin fázisonként láthatod, hogy mikor mi fog történni. Pontosan úgy, mint ahogy filmesek a forgatókönyv mellé készítenek egy ilyesféle ábrasort. Ha ez megvan, jön a flash nagymesterünk és programozott mozgást ad alá.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel bannereddel

Egyedig bannerek tervezése: 30.000 Ft

Kérd egyedi árajánlatunkat! Klikkelj ide!

E-mail arculat grafikus tervezése

Dereng már a kép? Minden e-mail rólad szól!

Az e-mail arculat a cégarculat része, csakúgy, mint egy névjegykártya, vagy egy boríték. Funkciója szinte megegyezik az offline (nyomtatott) társaival. Ellenben a nyomtatott anyagokkal, mivel e-mailt többet szoktunk küldeni, mint ahányszor levelet adunk fel postán, így a fontosságát nem győzzük hangsúlyozni! A küldetése az, hogy minden olyan e-mailen, amit kiküldünk, rajta legyenek az elérhetőségeink és legalább a logó. Ha igazán spéci e-mail arculatunk van, akkor még saját betűtípussal is büszkélkedhetünk. És mindez miért jó még? Gondolj bele, ha kinyomtatják az e-mailedet, akkor is látszik a céged arculata. Hát ezért.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel az e-mail arculatoddal

E-mail arculat: 15.000 Ft

Kérd egyedi árajánlatunkat! Klikkelj ide!

Saját CD/DVD tervezése

A marketing speciális eszközei, úgy bizony! Mi is ritkán találkozunk vele, de annál inkább kedveljük - persze mi megszállottak vagyunk, könnyű nekünk!

Hogy mire gondolunk a digitális kiadványok alatt? Csapatunknak tapasztalatai vannak gyerek karaoke lemez animálásában csakúgy, mint hangoskönyv készítésében.

Más lehetőségek is adottak a témában: ha tippeket kellene adnunk, mi egy szálloda bemutatkozó kisfilmjének DVD-jét éppúgy el tudjuk képzelni, mint egy termék teljes bemutatását, vagy például egy lakópark prezentációs anyagait tartalmazó CD-t.

Garantáljuk, hogy büszkélkedhetsz a digitális kiadványaiddal

Kérd szakmai ajánlatunkat! Klikkelj ide!

CloseContact

Most is ezt csinálja grafikusunk

 • Webdesignt, ami megnyerő
 • Eladhatóvá teszi a céged arculatát
 • Érzékekre ható kiadványokat
 • Könnyen megjegyzhető logót
 • Termékedet vagy szolgáltatásodat vonzerővel ruházza fel

 

Elégedettség garantálva