Honlapkészítés, Webdesign, Facebook marketing specialista | Designabc

Webfejlesztés, CMS, webáruház készítés | Designabc

Az orvos szerint: a honlapkészítés a mániánk!

Vége tingli-tangli honlapoknak! Az átgondolt honlapkészítés élővé teszi a weboldalad!

Ne beszéjünk mellé: Neked egy pénztermelő eszköz kell, nem egy élettelen honlap. Ezért, a honlapkészítési megoldásokat személyre szabottan a kapod. Kérünk, csak akkor keress meg, ha sikeres honlapot szeretnél!

Bemutatkozó - Portfolió honlapkészítés

Nyiss ajtót a világra és mutasd meg, hogy Te több vagy az átlagos honlaptulajdonosnál!

A portfólió honlap készítést abban az esetben ajánljuk Neked, ha tényleg nincs másra szükséged, mint bemutatni magad a vevőidnek és partnereidnek. Azért ne feledd, látogatóidat a passzív információk nem kötik le, ennél többet szeretnének! Szeretnének üzenetet hagyni neked egyenesen a weboldaladról, vásárolni tőled, vagy megnézni egy videót a szolgáltatásaidról. Még a bemutatkozó weboldaladnak is többet kell mutatnia az általános információknál.

Ne aggódj, ha el is vinne a hév, mi mindig felhívjuk a figyelmedet a számodra értékes webmarketing elemekre. Így ha hallgatsz a webmarketing és webfejlesztési tanácsainkra, jobban odafigyelnek majd a webolaladra!

Garantáljuk, hogy elégedett leszel bemutatkozó honlapoddal!

Bemutatkozó honlap készítése: 75.000 Ft

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Brand site honlapkészítés

Márka minden mennyiségben

A brand site, vagy másnéven márkaoldal nem szól másról, mint a márka dicsőítéséről. A grafikai megoldások elemi erővel veszik át az uralmat, s a szemnek édes témákkal csalják lépre az érzékeidet. Nem gond, ez ezért van! A brand honlap készítéséhez jó minőségű fotók és hasznos videók is szükségesek.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a brand site-oddal!

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

A titkos fegyver: Tartalomkezelő rendszer és honlapkészítés

A tartalom mindenek felett!

Az interneten fellelhető információk állandó változásával felmerülhet benned az igény, hogy napi szinten frissíthesd a tartalmát.

Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha Te magad kezelhetnéd a weboldalad tartalmi elemeit?

Mindezt úgy, hogy nincsenek speciális programozói ismereteid? Igen, igen! Most megadjuk neked azt a cms rendszert, amivel mindez egyszerűbb, mint valaha. Nem különleges dolgot ajánlunk számodra, csak egyszerűen az időt. És a jól bevált közhely szerint az idő = pénz! Tartalom kezelő rendszerünk könnyen kezelhető, átlátható menürendszerével szabadon szerkesztheted mondjuk a híreket. Új tartalmat adhatsz hozzá, képeket tölthetsz fel, módosíthatod, vagy törölheted is a rendszerből. Ezt nyújtja a CMS rendszerünk. Hogy mit is jelent a CMS? Content Management System - tartalom kezelő rendszer. Szellemes, nem?

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a honlapoddal!

Tartalomkezelő rendszer honlapkészítéssel 120.000 Ft

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Webáruház készítés - csomagban adjuk

A webáruház készítéssel lesz itt minden, mint a búcsúban!

Most itt a Te időd! Olyan egyedülálló eszközt gondoltunk ki számodra, ami segíti, hogy eladás-motivált webáruházad legyen. Olyan webáruházat készítünk, amely arra figyel, hogy a kézreálló adminisztrációs felületen keresztül kezeld a termékeidet és szolgáld ki a vevőidet. Jelentéseket készít neked, statisztikákkal javítja eladásaidat. Néhány hasznos jellemző:

 • CMS rendszer a tartalom kezelés függetlenségéért
 • Termék és leltár menedzsment
 • Riportok és elemzés
 • Vevő adatbázis
 • Adó és szállítási rendszer
 • Kereszt-értékesítés
 • Ajándékok, kupon rendszer és akciók
 • Hírlevél & e-mail marketing
 • Karbantartás, műszaki támogatás & Hosting

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a webáruház készítéssel!

Webáruház készítés: 140.000 Ft

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Egyedi webfejlesztés

Olyan vállalkozásoknak, amelyek testre szabottabb CMS rendszert, webáruházat vagy internetes alkalmazást igényelnek, a DesignABC egyedi honlapkészítést ajánlunk. A megoldásainkat az értékesítés központú stratégia vezérli és fókuszál a végfelhasználói tapasztalatokra.

Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy egyedülálló megközelítésünkön keresztül, közös elképzelésünket megvalósítsuk a valóságban.

Osztd meg velünk igényeidet, honlapot készítünk

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Site build

Szikét és adrenalint!

Magyarul sem szebb a kifejezés: weboldal építés. Mit is jelent mindez? A grafikus tervből - amely az esztétikai élményt nyújtja - működőképes rendszert hozunk létre. Ennek első lépése a site build. Itt alakítjuk ki azokat a funkciókat, amely később a webfejlesztés során programozott rendszert kap. Ezen minden minden weboldal átesik, katonadolog!

Nagyon fontos állomás ez, hiszen a webdesign látványosságát a használhatóság egészíti ki, olyan módon, hogy a keresők könnyen megtalálják és átböngésszék a weboldal tartalmát.

Általában saját grafikus terv alapján dolgozunk, olykor előfordul azonban, hogy már meglevő grafikus tervből építünk weboldalakat.

Van egy kész grafika? Működő weboldalt készítünk!

Flash programozás, flash honlapkészítés

Mozgás! Mozgás! Mozgás!

Mára annyira komplex rendszerré nőtte ki magát a Flash, hogy komplett programnyelve van. Az animációkat így csaljuk elő. Mivel a mozgás eredendően előnyösebb a figyelem felkeltésére, mint az állókép, ezt ki is használjuk.

A legújabb vonulatok útján haladunk mi is. Figyeljük a trendet és így készítjük el az animációkat, akár bannerről, akár honlapkészítésről van szó.

Flash site

Nagyon süti!

A grafikusan megtervezett weboldal finom mozgásait programozzuk, felépítjük, végül egy komplett honlappá rázzuk össze. Egyszerűnek hangzik, de a leírtak mögött összetett folyamatok állnak. Tekints meg néhány oldalt a referenciáink közül, mert így olyan, mintha egy olyan filmet mesélnénk el neked, amit még nem láttál. Mint minden weboldalunk, a flash weboldalainkról is elmondható, hogy egyedi és látványos.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a flash honlapoddal!

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Bannerkészítés

Bár nem szoktuk ajánlani, esetenként hatásos lehet egy jól átgondolt reklámkampány kiegészítő elemeként. Olyan látványos, mozgásokkal megbolondított egyedülálló bannereket készítünk, mellyel egy csipetnyi figyelem elcsenhető a felhasználók idejéből.

Régebben nagyobb volt a hatásfoka, ma már csak azoknak a bannereknek van értelmük, amelyek mögött kampány áll. Ehhez jól átgondolt marketing stratégia és kiegészítő szolgáltatások szükségesek (pl. kapu oldal, adatbázis gyűjtés, nyereményjáték, stb).

Az elkészült bannereket bármilyen olyan méretre mutáljuk, amilyenre szükség van.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a bannereddel!

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

Termékbemutató honlap készítés

Járjuk körbe!

Termék a lényeg! Bemutatjuk, megmutatjuk minden oldalról, mozog, zizeg, él! Itt jön ki az animáció legnagyobb haszna: a mozgás maga.

Ehhez a feladathoz nem lesz elég csak a flash guru kollégánk tudása. Ide jó képek is szükségesek lesznek! Ha nincsenek ilyen képeid a termékedről, akkor ajánljuk fotós kollégánkat, aki olyan jó minőségű, nagy felbontású fotókat készít, amit később is felhasználhatsz még hirdetéshez is!

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a termékbemutató honlapoddal!

Termékbemutató weboldal: kb. 55.000 Ft

Ne dönts elhamarkodottan, előtte kérd szakmai ajánlatunkat!

CloseContact

A 7+1 legjobb indok, hogy miért ne az unokaöcséd készítse a honlapodat

 • Mert tudjuk, hogy milyen célra milyen weboldal kell neked
 • Mert ugyanúgy jelenik meg a honlapod a különféle böngészőkben
 • Mert ismerjük a látogatóidat
 • Mert tudjuk, hogy lesz gyors a honlapod
 • Mert nem a "mentés html-ként" menüpontot használjuk a wordben
 • Mert nem hazudjuk azt, hogy pár ezer forintért mindent megoldunk
 • Mert nem "hozzáértő rokonok" vagyunk
 • Mert a mi dolgunk a honlapkészítés

 

Elégedettség garantálva